Christien Labee

Ons welzijn is in grote mate afhankelijk van de kwaliteit van relaties die we hebben!

Ons welzijn is in grote mate afhankelijk van de kwaliteit van relaties die we hebben!

Over Christien

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

 

Na een tijdje op werkgebied voor de makkelijke weg te hebben gekozen, wat op dat moment ook erg fijn was in combinatie met mijn gezinsleven, heb ik de kans gekregen om mij weer bezig te gaan houden met werk wat ik echt mooi vind, namelijk het werken met mensen. Ik heb mijn maatschappelijk werk achtergrond weer opgepakt en mij weer bij laten scholen op verschillende manieren zodat ik mijn werk als relatietherapeut kon beginnen.

 

Ons welzijn is in grote mate afhankelijk van de kwaliteit van relaties die we hebben.
Wat kan het van grote invloed zijn als het in je partnerrelatie op een gegeven moment niet meer vanzelf lijkt te gaan en je te maken krijgt met onbegrip, spanningen en ruzies. Onbedoeld kunnen er in (langere) relaties patronen ontstaan waar we maar geen grip op lijken te krijgen. Minder goed nieuws, dit komt heel vaak voor, goed nieuws, het is heel begrijpelijk en er is wat aan te doen. Wat dapper als je dat wilt onderzoeken, dat is een belangrijke eerste stap.

 

Ik vind het mooi om samen met een stel de uitdaging aan te gaan om de patronen die er zijn ontstaan onder de loep te nemen en te ervaren welke behoeften/ angsten deze patronen veroorzaken. En zo een bijdrage te mogen leveren aan meer verbinding tussen partners, zodat je (weer) een mooie aanvulling op de ander mag zijn. Dat maakt werken als relatietherapeut voor mij waardevol.

 

U kunt mij bereiken via:

Telefoon: 06-26890730

email: christien@beterverder.nl

 

Review:

Een rots in de branding zo zie ik Christien, blijft altijd rustig geeft op tijd advies , maar ook haar positieve mening! Leeft oprecht mee met de diepte punten in je relatie , bouwt mee aan een positieve oplossing met haar uitgangspunt dat God haar leidraad is !

Christien een bijzondere waardevolle vrouw!

Review:

Voor ons was het erg fijn rustig de tijd te hebben om verhelderende gesprekken te voeren en te kijken hoe bepaalde patronen zijn ontstaan of waar dingen precies vandaan zijn gekomen en zo te kunnen begrijpen en te accepteren. Christien kan de gesprekken goed samenvatten en sturen.

 

Review:

Wij kwamen bij Christien om ons huwelijk te herstellen, maar door de gesprekken bleek dat we teveel van elkaar verschilden. Hierdoor zijn in de tijd zoveel dingen stuk gegaan dat herstel niet meer mogelijk bleek. Christien heeft ons ontzettend goed geholpen om op een goede manier de knoop door te hakken en om op een goede manier met elkaar om te gaan. Dit heeft ons in het scheidingsproces ontzettend geholpen en kunnen we nu normaal door één deur zonder ruzie. Ik wil Christien heel erg bedanken voor haar harde werk, eindeloze geduld en scherpe analyses en wil iedereen aanbevelen als het niet goed gaat met je relatie ook al zijn het kleine dingen ga een praatje maken!

Bedankt Christien!