Christien Labee

Ons welzijn is in grote mate afhankelijk van de kwaliteit van relaties die we hebben!

Ons welzijn is in grote mate afhankelijk van de kwaliteit van relaties die we hebben!

Over Christien

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

 

Na een tijdje op werkgebied voor de makkelijke weg te hebben gekozen, wat op dat moment ook erg fijn was in combinatie met mijn gezinsleven, heb ik de kans gekregen om mij weer bezig te gaan houden met werk wat ik echt mooi vind, namelijk het werken met mensen. Ik heb mijn maatschappelijk werk achtergrond weer opgepakt en mij weer bij laten scholen op verschillende manieren zodat ik mijn werk als relatietherapeut kon beginnen.

 

Ons welzijn is in grote mate afhankelijk van de kwaliteit van relaties die we hebben.
Wat kan het van grote invloed zijn als het in je partnerrelatie op een gegeven moment niet meer vanzelf lijkt te gaan en je te maken krijgt met onbegrip, spanningen en ruzies. Onbedoeld kunnen er in (langere) relaties patronen ontstaan waar we maar geen grip op lijken te krijgen. Minder goed nieuws, dit komt heel vaak voor, goed nieuws, het is heel begrijpelijk en er is wat aan te doen. Wat dapper als je dat wilt onderzoeken, dat is een belangrijke eerste stap.

 

Ik vind het mooi om samen met een stel de uitdaging aan te gaan om de patronen die er zijn ontstaan onder de loep te nemen en te ervaren welke behoeften/ angsten deze patronen veroorzaken. En zo een bijdrage te mogen leveren aan meer verbinding tussen partners, zodat je (weer) een mooie aanvulling op de ander mag zijn. Dat maakt werken als relatietherapeut voor mij waardevol.

 

U kunt mij bereiken via:

Telefoon: 06-26890730

email: christien@beterverder.nl